Acasa Diverse Cum se muta un bloc cu locuitori in el?

Cum se muta un bloc cu locuitori in el?

by Dragos Schiopu

Mi-am inceput dimineata prin a cauta un filmulet pe care l-am vazut saptamana trecuta, dar nu mai stiam de unde sa il iau mai exact. Nu pot spune ca stiu prea multe despre vremea lui Ceausescu sau despre nenumaratele fapte nelegiuite pe care le-a savarsit sistemul lui, dar sunt incantata sau mai bine spus curioasa sa inteleg cum de se puteau face anumite lucruri pe atunci si cum in acest prezent toate lucrurile se strica mult prea repede sau nu mai sunt posibile.

Stiu ca raspunsul vostru va fi acela legat de bani, de puterea financiara si nu numai, dar sunt multe aspecte legate si de cum se realizau acele lucruri si modalitatea prin care se putea face asta. De exemplu filmuletul despre care vreau sa va vorbesc implica mutarea unui bloc cu locuitori in el, fara ca niciunul dintre locatari sa pateasca ceava.

Inca nu pot sa inteleg de ce au preferat sa mute acel bloc, cand pur si simplu se putea construi altul cu mult mai putine resurse, atat umane cat si financiare. Sau poate ca eu nu inteleg aceste detalii pentru ca nu am functionat in acele momente.

Oricum resursa umana a fost destul de mare, mai ales ca tot acest bloc a fost mutat pe un fel de rulmenti, dar cel mai bine va las sa urmariti aici in clip toate detaliile.

https://www.youtube.com/watch?v=7SEvUmXm-J8

s-ar putea sa-ti placa