Acasa Diverse Cum să ai grijă de păsările tale – alege corect tratamentul pentru porumbei

Cum să ai grijă de păsările tale – alege corect tratamentul pentru porumbei

by Dragos Schiopu

Columbofilii sunt cei care au o pasiune față de porumbei, fiind oameni ce îndrăgesc aceste păsări. Aceste persoane au dobândit o expertiză specializată cu privire la această specie și se pot mândri cu porumbeii lor, mulți fiind crescuți pentru concursuri.

Însă, din păcate, și ei se pot îmbolnăvi, precum orice vietate. De aceea, este responsabilitatea oricărui columbofil să aleagă un tratament porumbei atunci când necuvântătoarele nu se simt bine și au nevoie de atenție. Simptomele de boală al animalelor de companie pot fi observate și la porumbei sau chiar și alte specii de păsări. Dacă porumbelul tău dă semne că ceva este în neregulă (trece printr-o schimbare bruscă de comportament, se izolează, își pierde apetitul sau alte simptome pe care le poți găsi online) este timpul să apelezi la un veterinar.

Tollaymin Forte, bun tot anul

Acest medicament conține tot felul de aminoacizi și vitamine pentru sănătatea porumbeilor. Este bun de utilizat tot anul, mai ales în timpul sezonului de curse sau de creștere, dar și atunci când porumbeii năpârlesc. Este bun și pentru puii de porumbel, asigurând creșterea frumoasă și sănătoasă a acestora. Așadar, dacă ești și tu columbofil, nu mai degrabă îți comanzi dozele de Tollyamin Forte porumbei din timp, pentru a te asigura de sănătatea lor?

Porumbeii, păsările îndrăgite de mulți

De-a lungul timpului, porumbeii au fost mesagerii noștri.Îngrijitul porumbeilor a devenit însă un hobby cu adevărat unic odată cu adoptarea tehnologiei – alte modalități de mesagerie au fost descoperite precum telefonul, și așa porumbeii și-au găsit locul lor în lumea columbofililor.

Nișa acestor produse este și ea unică, fiind axată pe specializările columbofile. Mulți iubesc și dețin porumbei, însă, nu toți își dau seama de îngrijirea de care au nevoie. Cei ce știu, cunosc, iar din pasiune pentru porumbei s-a întemeiat magazinul online produsecolumbofile.ro, unde fiecare va găsi produsele necesare pentru orice nevoie. Fie că te-ai decis să crești porumbei pentru concurs, pentru curse sau pur și simplu din iubirea față de ei, ca să îi ai ca animal de companie, vei găsi tot felul de articole și accesorii.

Știai că un porumbel poate trăi până la 15 ani? Aceste păsări sunt ne pot lua prin surprindere atunci când le observăm. Ei au o abilitate înnăscută de a-și găsi casa, iar datorită acestei abilități au fost folosiți timp de secole ca și mesageri. De asemenea, sunt creaturi foarte inteligente și au o dietă diversă, iar pentru a le o asigura apelează la produsele de specialitate. Un porumbel sănătos poate atinge viteze de peste 90km/h în condiții bune!

Așa-i că sunt minunați? Orice columbofil ar zice că da! Nu este ușor să ai grijă de un singur porumbel, însă, atunci când este vorba de un stol, sarcinile se înzecesc, dar atașamentul și afecțiunea față de acești porumbei fac ca totul să fie o plăcere. Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie: produse farmaceutice, hrană, accesorii, și altele pentru ca stolul tău să fie mereu în formă și gata de curse sau concursuri – cu Produse Columbofile, le vei asigura viitorul.

Fie că ai nevoie de tratamente pentru porumbei sau alte accesorii precum sputnice, hrănitoare și alte adaptoare, le vei găsi în catalogul online. Apelează la acest magazin online pentru a descoperi o gamă variată de produse premium și unde vei găsi sfaturi de la o echipă profesionistă. Comenzile sunt ușor de plasat, disponibile oriunde în lume, și sunt livrate la timp.

Comandă acum tot ce ai nevoie pentru sănătatea porumbeilor tăi și ai grijă de ei cu ajutorul magazinului Produse Columbofile!

Contact:

contact@produsecolumbofile.ro

0773774303

s-ar putea sa-ti placa