Acasa Diverse Ce gadget nu mai poate repara Apple?

Ce gadget nu mai poate repara Apple?

by Dragos Schiopu
gadget Apple

Unul dintre cele mai vechi modele de iPod, iPod Nano 6G, nu mai poate fi reparat de catre Apple. Astfel ca toti clientii ce inca mai au in dotare astfel de produse si au nevoie de reparatii vor fi nevoiti sa se descurce singuri. Mai exact cei de la Apple nu mai ofera reparatii in service-urile lor, deoarece piesele pentru iPod Nano 6G sunt greu de gasit, mai ales ca acest tip de iPod a fost lansat pentru prima data in anul 2010. Prind urmare fiind un produs vechi de 7 ani, reparatiile acestuia sunt foarte greu de realizat.

Ceea ce este deja cunoscut este faptul ca pentru produsele vechi piesele sunt greu de gasit, iar de comerciaizarea unor produse atat de vechi, cum este cazul iPod-ului nici nu poate fi vorba, deoarece el a fost scos de pe piata. In mare cam acest lucru se intampla cu toata categoria de produse vechi. Ele sunt scoase de la comercializare, iar piesele pentru reparatii sunt foarte greu de gasit.

Chiar daca in urma cu 10 ani Apple lansa si promova acest tip de iPod pe intregul mapamond, anul acesta compania a scos de la vanzare acest tip de produs si bineinteles si din categoriile lor de produse. Pe de alta parte trebuie sa reamintim faptul ca iPod Nano 6G este un „procesor” pentru Apple Watch, avand in vedere design-ul care seamana foarte bine cu cel al smartwach-ului lansat in 2015.

s-ar putea sa-ti placa