Acasa Diverse Ce casti gaming sa aleg?

Ce casti gaming sa aleg?

by Dragos Schiopu

O pereche de casti gaming trebuie sa ofere utilizatorului un sunet perfect, sa aiba un fir rezistent, sa nu fie fragil la rupere. Un alt aspect important de urmarit la o pereche de casti gaming este si microfonul care trebuie sa fie unul bun pentru a putea conversa cu alti playeri, in timpul jocului.

casti-gaming

 

Castile pe care le voi prezenta mai jos sunt selectate dupa pret, design si modul de conectare. Modul de conectare este pe jack 3.5 mm pentru ca, castile care se conecteaza pe wi-fi au baterie incorporata si aceasta se descarca iar mai apoi trebuie sa fie incarcate si astfel trebuie sa intrerupeti partida de joc.

Spacer SPK-206 este cea mai buna alegere daca ne dorim o pereche de casti gaming care ofera un design foarte frumos. Castile au un diametru al difuzoarelor de 40 mm si o greutate de doar 279g. Sensibilitatea dB este de 103.

Si aceasta pereche de casti este o alegere buna pe partea de design. Aceasta pereche de casti dispun de un cablu de inalta calitate si sunt special construite pentru cei care prefera in mod special jocurile pe calculator. Aceasta pereche de casti dispune de un microfon sensibil care ofera o experienta buna in comunicare din timpul partidei de joc.

Modecom MC-821 Smart permite transportul usor si confortabil datorita plierii excelente pe care o ofera. Microfonul si pernitele moi ofera o buna experienta chiar si in cele mai lungi sesiuni de gaming. Aceasta pereche de casti are o greutate de doar 109 grame.

A4TECH HS-100 ofera un cablu lung de 2 metri care ofera posibilitatea alegerii unei pozitii excelente pentru o partida de gaming. Castile ofera 2 porturi de conectare prin jack 3.5 mm iar sensibilitatea este de 111 dB. Castile mai ofera si o banda de sustinere ajustabila care va permite fixarea castilor intr-un mod confortabil pentru sesiunea de gaming.

s-ar putea sa-ti placa