Acasa Diverse Cauti un psiholog bun in Bucuresti? Afla de Daniel Ivan din acest articol!

Cauti un psiholog bun in Bucuresti? Afla de Daniel Ivan din acest articol!

by Dragos Schiopu

Lucrurile nu sunt roz intotdeauna oricat de mult am incerca, viata are surprizele ei si noi trebuie sa le acceptam pe acestea ca atare. Este greu sa terminam un capitol si sa il incepem pe altul, dar nu imposibil. Cu timpul vom invata sa pretuim lectiile invatate si sa avem grija pe viitor sa nu le repetam. In fond sa gresim este o binecuvantare pentru ca fara a gresi nu putem stii la ce anume trebuie sa lucram si ce anume trebuie sa corectam.

In unele momente totusi avem nevoie sa fim ascultati de cineva care stie ce sfaturi sa ofere. Daca ai nevoie de un psiholog bun din Bucuresti trebuie sa afli din aceste randuri de Daniel Ivan. Acesta are experienta in domeniu si va incerca pe cat de mult posibil sa empatizeze cu tine si sa abordeze problema in asa fel incat sa poti vedea si partea pozitiva a acesteia.

Ce poti vorbi cu un psiholog?

Cu acesta te poti deschide si poti fi vulnerabil, la modul ca poti impartasi diverse sentimente fara sa fii constrans de anumiti factori. Acesta te va asculta si va incerca pe cat de mult posibil sa empatizeze cu ceea ce simti. Vei reusi sa ajungi la sursa problemelor si vei putea sa iei masuri pentru a le remedia. Perioada de vindecare de dupa un soc emotional este una diferita, fiecare om le proceseaza asa cum stie mai bine, dar cu ajutorul unui psiholog episoadele vor fi mult mai usor de depasit.

Canalizeaza-ti energia in ceva cu insemnatate pentru tine, vei observa atunci ca timpul va trece altfel, iar energia ta va fi una folosita in mod constructiv. Este important sa-ti linistesti sistemul nervos si sa-l repui in functiune asa cum trebuie. Vei vedea ca in timp acesta se va regla si implicit vei avea parte de o stare de liniste si de calmitate.

Daniel Ivan si ale sale cunostinte te vor ajuta

Poti sa vezi aici mai multe despre acest cabinet de psihologie din Bucuresti si sa programezi o consultatie daca simti nevoia. Poti intra la terapie si online, asta daca nu esti din Bucuresti si nu te poti deplasa fizic. Nu vei cheltui sume de bani pe transport, ci vei plati doar costul sedintei. Ramane la alegerea ta sa faci cum consideri.

Ia initiativa daca simti nevoia ca trebuie sa vorbesti cu cineva. Nu lasa ca starile si sentimentele tale sa preia controlul si sa te faca sa te simti prost. Ajutorul unui specialist la nevoie este binevenit si chiar recomandat pentru acele persoane care nu se simt prea bine intr-un anumit moment al vietii.

Din pagina oficiala danielivan.ro afli mai multe detalii despre aceste sedinte, dar si despre costul acestora. Tot acolo te poti programa la un interval de ora disponibil pentru tine. Vei avea parte de o sedinta in care vei putea comunica si in care ti se va raspunde in aceeasi masura.

Contact:

0761 600 020
contact@danielivan.ro

s-ar putea sa-ti placa