Acasa Diverse Cauți sutiene de damă? Descoperă varietate de modele și prețuri la Conte Elegant

Cauți sutiene de damă? Descoperă varietate de modele și prețuri la Conte Elegant

by Dragos Schiopu

Știai că peste jumătate din femei poartă o mărime greșită la sutien? Acest lucru se întâmplă din necunoștință de cauză. În funcție de modelul ales, în funcție de cum se simt bine, mărimea este aleasă după mai multe considerente.

Cauti sutiene de dama? Descoperă oferte la Conte Elegant. În rândurile ce urmează descoperă și câteva aspecte practice care să te ajute să alegi corect sutienul și mărimea acestuia.

Ține cont de corpul tău

Atunci când îți alegi orice tip de lenjerie de dama ține cont de silueta ta, de forma corpului și ce este indicat pentru tine. Suntem tentați cu toții să alegem în funcție de model, de ceea ce vedem prima dată, însă, în realitate, contează mai multe detalii. De altfel acestea vor fi și motivul pentru care ne vom simți bine purtând anumite piese de lenjerie intimă.

La capitolul sutiene, este de precizat că cele cu push-up sunt mai degrabă recomandate femeilor cu bust distanțat. De asemenea, cele cu bust generos sau cu formă de pară au nevoie de sutiene cu o bună susținere a cupelor. În cazul celor care măsoară și analizează și știu că se încadrează mai degrabă la categoria formei tip măr, un sutien de tip balconette este mai degrabă recomandat.

Confort deplin

Unul din motivele pentru care porți această piesă de lenjerie intimă se referă la confort și susținere. În acest sens evită materialele sintetice. Preferă sutienele care îți vor veni mănușă, din punct de vedere al mărimii și care să te facă să simți că este ca a doua piele. Adică senzația să nu fie vreodată de incomoditate. La Conteelegant.ro vei găsi sutiene fără întăritură, pe cele fără arcuri, pe cele care au cupe moi sau alte caracteristici asemenea ce vor spori confortul tău. Poți alege în funcție de anumite particularități și anume sutienele recomandate când faci sport sau dacă ai o condiție post chirurgicală.

Varietate de modele, culori și prețuri

Contează la fel de mult și de unde cumperi sutienul. Ai nevoie de diversitate încât să faci o notă comparativă între diversele tipuri de lenjerie intimă. Conte Elegant îți aduce la îndemână totul, la un click distanță ai o colecție vastă de sutiene – și nu numai. Referindu-ne strict la această categorie de produse, ai de ales între sutiene de diferite culori, de la cele neutre la cele mai îndrăznețe. Nici mărimile nu sunt puține, ai de la cele S la cele XL, de mărime a cupei mari sau chiar foarte mari.

Poți de asemenea să alegi piesele care compun un set sau piese individuale ce completează garderoba ta. De comandat o poți face din pagina oficială, acolo unde ai și ghid de cumpărare.

Să te simți bine în pielea ta înseamnă, printre altele, să îți alegi lenjeria intimă potrivită. În funcție de ceea ce porți, de ceea ce îți place și de tipologia corpului tău lenjeria intimă îți poate oferi confortul necesar încât să te miști lejer și să fii energică.

Contact: info@conteelegant.ro

s-ar putea sa-ti placa