Acasa Diverse BlackBerry Empathy Concept

BlackBerry Empathy Concept

by Dragos Schiopu

Desi trec prin zile grele RIM a sponsorizat un proiect la „Art Center College of Design”, iar designerii Kiki si Daniel au trebuit sa includa o interfata ce sa includa conceptul de „Social Network” cu „Emotiile Umane”.

Conceptul Empathy este un telefon unghiular care arata foarte bine, are un ecran transparent OLED care in timp ce-l butonezi devine opac, iar in stand-by devine din nou transparent.

Tastatura fizica este semnatura BlackBerry, nu avea cum sa lipseasca desi este pozitionata in spatele telefonului, o idee cam prea indrazneata pentru zilele noastre.

Atingerea ecranului lui BlackBerry Empathy dezvaluie o rotita de control ce permite accesarea taburilor precum email, SMS, muzica, camera foto etc.

Conceptul este utilizabil in legatura cu un inel de date biometrice, care are scopul de a colecta „datele emotionale” prin examinarea batailor inimii, tensiunea, temperatura corpului, transpiratie etc.

Cu siguranta sansele de productie in serie ale lui BlackBerry Empathy sunt foarte mici, pana la nivelul inelelor biometrice vor mai trece multi ani, dar totusi RIM a investit in ceva ce in viitor cu siguranta va exista si ne va marca viata prin emanarea emotiilor umane fata de toata lumea.

Ce parere ai despre telefonul viitorului?

s-ar putea sa-ti placa