Acasa Diverse BlackBerry 10 OS prezentat pe scurt in cateva imagini

BlackBerry 10 OS prezentat pe scurt in cateva imagini

by Dragos Schiopu

In apropierea Mobile World Congress 2012, canadienii de la RIM lucreaza intens la sistemul de operare BlackBerry 10 OS, platforma s-ar putea sa reprezinte ultima salvare a companiei de la faliment. 10 OS a fost surprinsa intr-o serie de capturi de imagine cu putin dupa informatiile aflate despre BlackBerry 10 Superphone, telefonul care lansat odata cu noul sistem de operare ar trebui sa ajute compania RIM sa iasa din umbra datorita competitiei din ultimii doi ani, vanzarile RIM scazand drastic in lume din cauza telefoanelor pe baza de iOS si Android.

In imaginile prezentate de catre CrackBerry.com se pare a fi modelul BlackBerry 9860 si putem observa noul ecran Home, ceva nou ptr BlackBerry, existenta unor widgeturi dinamice precum cele intalnite pe telefoanele cu Windows Mobile, acestea ofera informatii in timp real precum Meteo, apeluri, localizarea pe harta a utilizatorului etc.

In partea inferioara avem o bara precum la Nokia Belle, mai regasim si un drawer pentru aplicatii si cu siguranta in scurt timp vom afla mai multe informatii despre surprizele ce urmeaza sa le prezinte BlackBerry.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

[via CrackBerry.com]

s-ar putea sa-ti placa