Acasa Diverse BenQ lansează W1350, proiectorul dedicat cinefililor și pasionaților de gaming

BenQ lansează W1350, proiectorul dedicat cinefililor și pasionaților de gaming

by Dragos Schiopu

BenQ, lider global în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare, lansează modelul W1350, ce aduce experiența 3D în propriul tău cămin, indiferent dacă preferi să vizionezi filme sau să te joci. Prin funcția de conversie 2D-3D poți viziona 3D chiar și conținutul 2D, precum transmisiile TV, meciurile de fotbal sau alte competiții sportive. Succesorul modelului W1300, noul proiector W1350 dispune de o serie de opțiuni inovative de conectare, respectiv WFHD (Wireless Full HD – kit wireless opțional) și MHL (Mobile High-Definition Link).

Imagini Full HD la tine acasă

BenQ W1350 proiectează la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate mărită, de 2.500 ANSI Lumeni, la un contrast full on/full off de 10.000:1. Acum poți urmări filmele preferate sau te poți juca având la dispoziție o soluție de proiecție super clară cu diagonală de până la 5,4 metri, în timp ce funcțiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) și 2D Keystone (reglaj de trapez vertical și orizontal) asigură o redare a imaginii la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, indiferent de locul din cameră de unde se proiectează. Noul BenQ W1350 dispune și de zoom optic 1,5x care permite instalarea la o varietate de distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât acesta să poată fi folosit în orice tip de cameră, de la cele de mici dimensiuni din apartamente de bloc, până la încăperile mari din vile sau săli de dimensiuni medii.

W1350_01

Performanță vizuală și audio de neegalat

Bucură-te la intensitate maximă de filmele și jocurile video preferate cu W1350, alegerea perfectă pentru cei care își doresc o experiență inovatoare. Difuzorul de 10W cu cameră de rezonanță va reda fidel sunetele, de la un bass puternic până la cele mai acute note, fără a mai fi nevoie de conectarea unui sistem de sunet separat. În ceea ce privește calitatea imaginii, W1350 te va transpune chiar în mijlocul acțiunii: conectează proiectorul la Blu-ray player, consola de jocuri sau computer și bucură-te de filmele tale 3D la rezoluție Full HD și diagonală maximă a imaginii proiectate de până la 7.62 metri.

Imaginile redate de proiectorul W1350 sunt mai intense ca niciodată, mulțumită discului de culori RGBRGB cu șase segmente ce funcționează la o viteză de șase ori mai mare față de un proiector normal, oferind un spectru de culori incredibil de realiste. Fiecare cadru proiectat este îmbunătățit prin tehnologia DLP DarkChip®3, care asigură redarea pentru un timp îndelungat a tuturor detaliilor, fără să fie influențate de trecerea timpului sau de praful din mediul înconjurător, datorită sistemului optic sigilat. În plus, W1350 este certificat ISFccc®, astfel încât cele 1,07 miliarde de culori afișate sunt certificate de Imaging Science Foundation, recunoscută internațional pentru serviciile profesionale de calibrare a culorii.

W1350_02

Home Entertainment fără cabluri

BenQ W1350 poate fi conectat la kit-ul Wireless Full HD WDP01, ce îți oferă posibilitatea de transmitere a imaginilor Full HD 1080p 3D necompresate la 145Mps cu o latență de numai 1 milisecundă, oferind cele mai bune condiții pentru vizionarea de filme sau pentru sesiuni de online gaming. Mai mult, sursa de semnal poate fi situată chiar și la 30 de metri distanță față de proiector, în timp ce funcția de selectare dinamică a frecvenței (Dynamic Frequency Selection) permite rețelei WLAN să schimbe automat canalul, dacă acesta este deja folosit de un alt dispozitiv Wi-Fi.

Conectează smartphone-ul sau tableta direct prin cablul MHL la proiector pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă sau folosește un dispozitiv precum Qcast WDR01HN pentru a proiecta wireless.

Instalarea proiectorului este foarte ușor de realizat mulțumită unei noi interfețe intuitive și opțiunii de asistare a procesului de setare.

s-ar putea sa-ti placa