Acasa Diverse Aplicatii de smartphone utile pentru parinti

Aplicatii de smartphone utile pentru parinti

by Dragos Schiopu

In ziua de astazi este foarte usor sa monitorizezi tot ce se intampla prin intermediul smartphone-uri. Poti incepe prin aplicatii de monitorizare cat si pentru cumparaturi, ceea ce duce la o viata mai usoara.

Dar ce te faci cand stai prost cu timpul si esti parinte de copil? Cand vine vorba de articole despre jucarii copii, iar experienta ta te pune fata in fata cu un zid alb si nu vrei sa apelezi la parinti sau la socrii, atunci trebuie sa incerci sa te descurci. Intrebi prietenii sau daca nu ai cea mai buna si mai simpla metoda posibila si anume aplicatii cu articole despre jucarii copii.

Fie ca ai iOS sau Android, poti face astfel incat sa castigi timp si experienta prin astfel de modalitati foarte simple. In pauza de cafea de la locul de munca sau chiar si in mijlocul de transport sau in czul in care ai masina atunci cand culoarea rosie a semaforoului nu se mai termina, iar cozile din trafic sunt infernale.

Astfel de aplicatii sunt facute doar ca sa-ti faca viata mai usoara, folosindu-le vei fi un parinte modern. Gandeste-te ca vrei sa cauti as cumperi „triciclete copii” si nu stii de unde ai putea sao cumperi dar nici preturile rezonabile si ce inseamna calitate cand vine vorba despre acest produs, ei bine in astfel de momente poti multumi unor astfel de aplicatii pentru telefonul tau mobil.

Acum ca veni vorba de „triciclete copii” era doar un fel de a spune un cadou pentru copii prietenilor tai. Astfel daca esti mamica sau tatic, nu ezita sa-ti tunezi smartphone-ul si cu o astfel de aplicatie pentru purandeii tai.

s-ar putea sa-ti placa