Acasa Diverse Aplicatii de smartphone pentru mirese

Aplicatii de smartphone pentru mirese

by Dragos Schiopu

Casatoria este un moment unic in viata a cel putin doua persoane, asta dada e sa adaugam in calcul si parintii care se bucura si se mobilizeaza uneori mai bine decat tinerii insurateii. Importanta evenimentului o da responsabilitatea de a intemeia o familie cu un singur om pana la restul vietii.

Pentru femei, momentul cautarii rochiei de mireasa este unul de pretuit, nu era suficient ca in general se hotarasc greu cand vine vorba de cumparaturi legate de imbracaminte si nu doar. Avand in vederea importanta momentului, care poate fi unic sau se poate repeta de ami multe ori, timpul petrecut in cautarea rochiei potrivite este un adevarat calvar pentru multe din femei. Din acest motiv au aparut aplicatii de smartphone cu rochii de mireasa care iti ofera un catalog online cu o multime de modele de rochii, astfel ca poti sa le selectezi pe cele care ti se par cele mai potrivite, usurandu-ti perioada si timpul petrecut in cautarea lor.

O astfel de aplicatie pentru cei cu Android de rochii mireasa este Wedding dress si este una din cele mai bune la momentul actual. Prezinta diverse modele, fotografii, preturi si date de contact pentru achizitie. De multe ori pentru a economisi timp in alegerea rochiei perfecte este bine sa rasfoiesti cataloage sau aceasta aplicatie pentru a face o selectie inainte de a le probla si a vedea care iti place cel mai mult.

In aceasta aplicatie dezvoltata pentru sistemul de operare Android gasiti chiar si modele de rochii A-line, acestea sunt, dupa cum cred ca v-ati dat seama, asemenea literei A, in partea de sus sunt mulate si se largesc odata ce coboara, largindu-se usor din apropierea zonei soldurilor.

Aceasta este rochia perfecta pentru ati pune in evidenta umerii si bustul si ofera un rafinament deosebit. Toate modelele si preturile pot fi acum vizualizate si prin telefoanele inteligente, nu trebuie sa mergeti din magazin in magazin pentru a vedea ce va place cel mai mult.

Cauta aplicatia Wedding dress pe Android Market sau pe Applpe Store, cu sigurante vei gasi multe altele la fel.

s-ar putea sa-ti placa