Acasa Diverse Aplicatia Yahoo primeste update pentru iOS

Aplicatia Yahoo primeste update pentru iOS

by Dragos Schiopu

Yahoo a lansat astazi un update important al aplicatiei Mail pentru iPhone cu taburi noi proiectate pentru a-ti face inbox-ul sa para mai personal. Tabului i se alatura acum si sectiunile News, ce ofera un flux personalizat de informatii de la echipa Yahoo News, si Today, ce include prognoza meteo, cotatii bursiere si scoruri sportive, in plus fata de motorul de cautare pe web. Fluxul personalizat de informatii este ceea ce a preluat Yahoo de la Google Now – recomandari contextualizate, in timp real pentru lucruri care te-ar putea interesa.

yahoo
Interesul lui Yahoo pentru context si personalizare a devenit mai accentuat in ianuarie, cand a cumparat Aviate, producatorii unei inlocuiri a ecranului de start pentru dispozitivele Android. Fara un sistem de operare mobil propriu, Yahoo cauta noi moduri de a captura atentia utilizatorilor asupra dispozitivelor mobile. Email este o metoda dovedita pentru a atrage privirea – este una din cele mai folosite aplicatii pe smartphone-uri. Pentru ca utilizatorii iPhone pot adauga conturi Yahoo pe aplicatia iOS Mail, nu s-a clarificat de ce un utilizator al Yahoo Mail ar avea nevoie sa descarce o aplicatie speciala pentru contul lui Yahoo. Noul design ofera un nou motiv: un news feed personalizat ce ofera informatii pe care nu le va mai gasi in alta parte. Nu este la fel de puternic ca Google Now, dar este un bun inceput.Yahoo spune ca noile taburi se lanseaza in aplicatia actualizata in urmatoarele cateva saptamani.

”Unul dintre principiile legate de design pe care le-am avut chiar de la inceput a fost sa ne asiguram ca nu iti stam in cale daca esti un utilizator Yahoo si folosesti aceasta aplicatie in fiecare zi,” a spus Fernando Delgado, directorul senior al management-ului produselor mobile al Yahoo, pentru Mashable. ”Functionalitatea cu drepturi depline inca exista si este familiara.”

Pentru moment, aplicatia cu design nou este disponibila doar pentru iOS, dar Delgado a dat de inteles ca va aparea curand si o versiune pentru dispozitivele Android.

s-ar putea sa-ti placa