Acasa Diverse Allview a dat start campaniei „Back to School”

Allview a dat start campaniei „Back to School”

by Dragos Schiopu

Allview a dat start campaniei „Back to Schol” sub sloganul „Indiferent cum va fi scoala in viitor, un device Allview iti va fi de ajutor”. Sub degida acestei campanii te poti bucura de o gama variata de produse, care se pot adapta foarte usor la nevoile tale de zi cu zi. Ceea ce aduce in prim plan campania sunt de fapt terminalele compatibile AVI, de asemenea singurul asistent vocal in limba romana, care bineinteles se poate transforma intr-o culegere virtuala pentru toti copiii sau mai mult decat atat se poate transforma intr-un asistent personal pentru dascali.

De altfel odata cu inceperea anului scolar sunt disponibile la oferte speciale, intocmai pentru ca fiecare utilizator in parte indiferent de varsta sa poata sa aiba acces la cele mai performante dispozitive astfel incat sa-I ajute in activitatile zilnice, indiferent daca sunt educationale sau profesionale. Avand in vedere perioada pe care o traversam sistemul trebuie sa fie creativ, flexibil, dar și sa gaseasca solutii care se pot adapta la noile nevoi.

Ceea ce este cu adevarat nou este faptul ca scoala clasica se va imbina cu scoala online luand in considerare faptul ca pandemia inca nu a trecut. Din acest motiv scoala contribuie la dezvoltarea continua a competentelor digitale. De fapt si de drept campania de toamna pe care a lansat-o Allview se axeaza pe scoala si pe necesitatile acesteia.

Motiv pentru care aceasta campanie se va desfasura pe intraga perioada a lunii septembrie si va avea parte de cele mai noi oferte care vor fi adaugate saptamanal. Iar pentru acesta saptamana ofertele vin la pachet cu spartphone-uri, tablete, laptop-uri si device-uri care pot fi de folos la intregul proces de invatare al tuturor elevilor. Ceea ce face invatarea mai placuta este singurul asistent virtual in limba romana, care poate interactiona cu utilizatorul si poate raspunde la o gama larga de intrebari scolare.

Pe deasupra AVI reprezinta un mod de motivare al copiilor in procesul de invatare. De altfel in procesul de invatare AVI furnizeaza numeroase avantaje printre care dobandirea si imbunatatirea, antrenarea in procesul de invatare, sursa de informare cuprinzatoare si usor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informatiilor asimilate, un partener de joc si de invatare, dar si multe altele. Asadar pentru cei care isi doresc mai multe date despre aceasta campanie puteti gasi la adresa www.allview.ro/promo, iar campania se desfasoara in perioada 3 – 30 septembrie.

s-ar putea sa-ti placa