Acasa Diverse Afla totul despre efectele apei alcaline asupra corpului si de ce este indicat sa o consumi!

Afla totul despre efectele apei alcaline asupra corpului si de ce este indicat sa o consumi!

by Dragos Schiopu

Se stie destul de bine ca apa curata este piatra de temelie a sanatatii. Un aport corespunzator de apa reprezinta un element esential pentru o functionare optima a organismului. Cu toate acestea, nu orice fel de apa reuseste sa ofere organismului cele necesare pentru a functiona corespunzator. Cea mai recomandata in acest sens este apa alcalina.

Oricine stie ca aceasta apa are nenumarate beneficii asupra organismului si este recomandata mai ales pentru proprietatile sale antioxidante. Ce inseamna asta? Tocmai ca cei care consuma apa alcalina contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, ceea ce duce la reducerea riscurilor de aparitie a cancerului.

Ce face, de fapt, apa alcalina in aceasta situatie? Practic aceasta oxigeneaza mai bine celulele canceroase, ceea ce duce la incetinirea dezvoltarii acestora sau chiar la stoparea lor. Daca vrei sa contribui la imbunatatirea starii tale de sanatate, deci, poti incepe sa consumi apa alcalina.

In comert gasesti nenumarate branduri care distribuie apa alcalina. Trebuie sa stii ca nu toate acestea ofera calitate. Ai ramane surprins cat de multe „interventii” sufera unele. Cel mai bine este sa citesti eticheta produsului inainte de a-l cumpara. Oricum, odata ce ai cumparat de undeva, vei sti daca ramai la respectiva apa alcalina sau trebuie sa mai incerci si altele.

Spre exemplu, daca vrei sa ai garantia ca nu dai banii aiurea, iti recomand apa alcalina Perla Moldovei, pe care o poti comanda de pe site-ul www.h2omag.ro. Daca accesezi aceasta pagina, o sa afli mai multe informatii cu privire la apa pe care o comercializeaza, despre proprietatile pe care le are si beneficiile oferite de aceasta.

Care sunt efectele pe care le are apa alcalina asupra organismului?

Sunt o multime de imbunatatiri care sunt aduse organismului prin consumul de apa, insa numai cea alcalina reuseste sa neutralizeze acidul din fluxul sanguin in masura necesara, datorita nivelului ridicat al pH-ului. De asemenea, aceasta poate sa stimuleze metabolismul si sa ajute la absorbtia eficienta a nutrientilor in organism. Dintre principalele avantaje oferite de aceasta categorie de apa faptul ca ajuta la prevenirea artritei, a cancerului si a altor boli degenerative este cel mai important.

Starea in care este prezervata apa alcalina Perla Moldovei oferita pe h2omag.ro este optima si nu sufera nici un fel de transformare, motiv pentru care este una dintre cele mai apreciate ape din comert. Aceasta are in compozitie mult mai multe minerale alcaline si oxigen decat o apa neutra, motiv pentru care efectele pozitive pe care le are sunt mult mai numeroase:

– Ajuta la detoxifiere. Cei care consuma apa alcalina ajuta organismul sa neutralizeze aciditatea si sa indeparteze reziduurile din tesuturi si celule. Toate toxinele ce se acumuleaza in urma consumului de medicamente sunt deci eliminate. Atunci cand acestea raman in organism apare posiblitatea de inrautatire a starii de sanatate.

– Favorizeaza hidratarea! Aceasta apa se absoarbe mult mai usor la nivel celular.

– Optimizeaza oxigenarea! Apa Perla Moldovei are proprietati antioxidante deci neutralizeaza eficient actiunile negative ale radicalilor liberi. Acestia sunt transformati in energie.

– Imbunatateste functiile sistemului imunitar! Are loc maximizarea capacitatii organismului de a lupta contra afectiunilor si bolilor.

Apa alcalina este recomandata si de medici in locul celei neutre sau acide pentru ca aceasta ajuta la echilibrarea pH-ului din organism. De obicei acesta merge spre aciditate din cauza alimentatiei, dar si a altor factori precum expunerea la toxine sau stres. Asadar, cei care doresc sa se asigure ca elimina nivelul ridicat de aciditate din organism pot opta pentru apa alcalina, pe care o gasesc la preturi convenabile pe h2omag.ro.

s-ar putea sa-ti placa