Acasa Diverse A incercat cineva NixServers.ro?

A incercat cineva NixServers.ro?

by Dragos Schiopu

nixservers-servere-dedicate-ieftine Atunci cand dorim sa ne deschidem un website sau un server in Romania, primul lucru pe care trebuie sa il avem in vedere este calitatea serviciilor puse la dispozitie de firmele de profil. Exista, cu siguranta, destul de multe firme ce incearca sa furnizeze servicii de calitate clientilor romani, insa care nu beneficiaza de resursele necesare pentru a realiza acest lucru. Poate fi intr-adevar destul de greu sa deschizi o firma de gazduire web in Romania, caci investitiile necesare pentru acest lucru sunt destul de mari.

Probabil ca cele mai multe firme care ofera gazduire web in Romania lucreaza de fapt cu centre de date din strainatate. Este foarte usor sa achizitionezi servicii de colocare in centre de date din alte state. Cea mai mare problema atunci cand vorbim de centre de date care nu se afla in domeniul firmelor de gazduire este reprezentata de faptul ca accesul fizic la servere este inexistent. Acest lucru este facut vizibil mai ales prin faptul ca oferta de servicii oferite va fi una limitata.

Avantajul celor de la NixServers este dat de faptul ca au propriul centru de date, ce este localizat in Craiova, si de faptul ca incerca tot timpul sa ofere servicii cat mai complete tuturor celor care sunt interesati de servicii de gazduire. Fie ca vorbim de servere dedicate, VPS-uri, sau de servicii de colocare in centrul de date, putem gasi toate aceste lucruri pe nixservers.ro.

Oferta celor de la NixServers nu se opreste doar la serviciile de baza, noi putand foarte bine opta pentru servicii de administrare de servere, inregistrare domenii, si de obtinere de certificate SSL. Adevaratul denominator atunci cand vine vorba de servicii de gazduire este uptime-ul garantat de catre firma de gazduire. Cei care opteaza pentru serviciile oferite de aceasta firma se pot bucura de un uptime garantat de 99%. De asemenea, serviciul de suport disponibil la orice ora din zi sau din noapte ne garanteaza faptul ca indiferent de problema cu care ne confruntam vom gasi cu siguranta o rezolvare.

s-ar putea sa-ti placa