Acasa Diverse Aplicatia My Style lansata de un Mall din Iasi se gaseste in topul celor mai descarcate aplicatii de fashion din Romania

Aplicatia My Style lansata de un Mall din Iasi se gaseste in topul celor mai descarcate aplicatii de fashion din Romania

by Dragos Schiopu

În doar două săptămâni de la lansare, My Style by Palas Mall a fost descărcată de peste 750 de utilizatori, pasionaţi de noile tendinţe şi cumpărături. Astfel, prima aplicaţie de tipul „fashion adviser” pentru smartphone lansată de un mall din România a intrat în top 10 cele mai descărcate aplicaţii de modă din ţară.

My Style este dedicată tuturor celor care vor să fie conectaţi la noile trenduri şi poate fi descărcată de pe platformele speciale pentru telefoanele smart, cu sistem de operare iOS sau Android. În plus, la cererea clienţilor Palas, aplicaţia este activă şi în Republica Moldova. Toţi cei care îşi instalează ghidul de stil au şansa de a gâştiga gadget-uri fashion, prin tragere la sorţi.

Palas Iasi isi lanseaza aplicatie de fashion pentru smartphone

My Style este gândită pentru a fi un consilier de stil de ultimă generaţie şi oferă detalii despre tendinţe, ştiri Iasi de pe podiumurile internaţionale de modă, lansările colecţiilor marilor branduri, sfaturile stiliştilor din întreaga lume, soluţii vestimentare şi multe alte informaţii utile pentru iubitorii de fashion. Utilizatorii trebuie să selecteze criteriile care îi definesc, iar aplicaţia le spune care este look-ul potrivit lor. My Style le oferă o selecţie de fotografii cu ţinutele ideale, multe dintre acestea realizate în ansamblul Palas, cu piese vestimentare ale brandurilor din mall. Imaginile includ etichete care dau detalii despre articolele prezentate, cum ar fi numele magazinului unde pot fi găsite. My Style este un „personal shopper” fără costuri, sugestiile fiind propuse de stilişti, printre care şi Alin Gălăţescu.

s-ar putea sa-ti placa