Acasa Diverse Nokia si HTC fac glume la adresa noului Samsung Galaxy S5

Nokia si HTC fac glume la adresa noului Samsung Galaxy S5

by Dragos Schiopu

Lansarea noului Samsung Galaxy S5 nu a fost chiar foarte bine primita de catre presa si fani, multi si-au varsat nervii pe twitter, facebook, bloguri sau in presa de specialitate si nu doar. Cele mai multe nemultumiri au aparut din cauza designului aproape identic cu a vechii generatii de Galaxy S4, multi acuzand pe sud coreeni ca nu si-au batut deloc capul cu reiventarea aspectului smartphoneului.

Alaturi de fani si pasionati se afla Nokia si HTC, poate nu sunt cei mai buni prieteni din acest domeniu, dar amandoua companiile au inceput sa faca misto pe twitter de noul produs de la Samsung. In prima imagine Nokia ataca asemanarea dintre Samsung Galaxy S5 si restul smartphone-urilor producatorului.

HTC face misto de Samsung aducand aminte de regretul cumparatorului, adica asocierea celor care se vor grabi sa cumpere un Galaxy S5, avand in vedere ca HTC lanseaza One 2 pe 25 martie.

Cu siguranta peste cateva zile se vor face multe ironii la adresa lui Samsung si nu doar, HTC si Nokia sunt doar printre primii carcotasi.

s-ar putea sa-ti placa