Acasa Diverse Tigara electronica, o aternativa tehnologica pentru fumat

Tigara electronica, o aternativa tehnologica pentru fumat

by Dragos Schiopu

Probabil multi dintre voi, chiar daca nu ati vazut inca modul de functionare al unei tigari electronice, ati auzit de existenta acesteia. Tigara electronica este o alternativa pentru fumatul traditional. Modul de functionare al acestui dispozitiv tehnologic este relativ simplu. Are forma unei tigari clasice si contine o baterie, un atomiztor si un cartus. Atunci cand se simuleaza gestul fumatului, bateria trimite curent atomizatorului care vaporizeaza lichidul din interiorul cartusului. Prin acest procedeu este eliberata nicotina, insa se pot folosi si lichide fara nicotina.

Avand in vedere aceste tigari electronice, se pune intrebarea si din punct de vedere al sanatatii, cat de nocive poti fi. Initial au fost create ca raspuns mare al numarului de fumatori pentru a atenua efectele produse de fumatul traditional. Pe langa nicotina, prin fumatul traditional se inhaleaza o serie de alte substante toxice. Scopul initial al acestor tigari electronice a fost de a priva fumatorii de aceste substante toxice dar o data cu cresterea concurentei, producatorii de tigari electronice au au inceput sa introduca si ei alte substante pentru a diverisfica gustul si aomele.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste dispozitive tehnologice puteti consulta si aceasta lista de raspunsuri http://www.tigarielectronice.eu/Intrebari-frecvente-info-12.html.

Voi ati folosit pana acum acest tip de dispozitiv? Daca da, va asteptam parerile mai jos.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

e tigara electronica .com 29-06-2012 - 12:06

exista foarte multe tigari electronice pe piata dar este foarte important ca tigara electronica sa fie una de calitate pentru a nu pune viata in pericol si pentru a nu arunca banii pe fereastra!

Comentariile sunt inchise.