Acasa Diverse RDS&RCS adauga in oferta smartphone-uri de la Nokia si Samsung

RDS&RCS adauga in oferta smartphone-uri de la Nokia si Samsung

by Dragos Schiopu

RCS&RDS anunta ca va introduce in oferta DigiMobil mai multe telefoane mobile pregatind o concurenta serioasa pe piata telefoniei mobile.

In momentul de fata batalia are loc intre Orange, Vodafone si Cosmote, dar un al patrulea operator cu oferte bune cu siguranta va schimba multe lucruri pe piata de telefonie mobila din Romania.

Parerea noastra este ca RCS&RDS ar trebui sa implementeze un sistem de fidelitate si asta pentru ca ofera foarte multe servicii, adunand puncte din serviciile folosite ar trebui sa ofere o multime de beneficii pentru ca actualii clienti sa isi achizitioneze smartphone-uri si sa foloseasca reteaua DigiMobil.

Compania RCS&RDS a inceput deja sa comercializeze primele terminale de la producatori precum Nokia si Samsung. Una din ultimele oferte este legata de smartphone-ul Samsung I9001 Galaxy S Plus ce are display Super AMOLED de 4 inch si o rezolutie de 480×800 pixeli, procesor de 1.4 GHz si sistem de operare Android 2.3 Gingerbread si camera foto de 5 Megapixeli. Pretul de achizitie este de 530 Lei cu abonament de 10 Euro pe luna pe o perioada contractuala de 24 luni (2 ani).

Acest abonament de 10 Euro cu TVA inclus contine: trafic nelimitat pe internet 3G, doar ca dupa depasirea a 2 GB de trafic, viteza de download scade, 200 de minute de apeluri video in RCS&RDS, apeluri nelimitate si SMS-uri nelimitate in retea, apelurile in afara retelei (adica apeluri catre Orange, Vodafone si Cosmote) sunt taxate cu 3 euro-centi pe minut. Pretul la liber pentru Samsung I9001 Galaxy S Plus in magazinele online precum eMAG.ro este de aproximativ 1.300 Lei (vezi cel mai bun pret pentru Samsung I9001 Galaxy S Plus).

Oferta lor suna extraordinar de bine, singura problema este ca in acest moment aceasta oferta este valabila doar in Oradea, orasul de unde provine fondatorul companiei, dar dupa cum ne-a obisnuit operatorul RCS&RDS, oferta va fi valabila in scurt timp in toate orasele din tara.

Operatorul RCS&RDS pregateste o reamenajare a caseriilor, care vor deveni adevarate showroom-uri pentru abonati si acest lucru pentru a scoate in evidenta noile oferte de smartphone-uri.

Vezi oferta RCS&RDS pentru smartphone-uri valabila pentru moment doar in Oradea:

s-ar putea sa-ti placa

8 comentarii

andru 05-04-2012 - 12:46

Sper sa fie valabil cat mai curand in toata tara

dan 06-05-2012 - 10:09

daca am abonament la telefon mobil de 2,48 euro si fac unul de 12 euro, cel de 2,48 se reziliaza?
pot pastra numarul vechi?

Mario Demetrovici 25-05-2012 - 13:35

Pentru abo de 12€ si mobil Samsung SII , de ex.se cere act proprietate, chiar si pentru clientii fideli de doar 12 ani(internet si telefonie), desi pana acum nu s-a cerut asa ceva.
Asta ca o mica recunostinta pentru fidelitate!

Tavi 11-08-2012 - 19:55

O veste super , maine ma duc sa imi iau cartela prepay de la ei , avem fix de 9 ani , mobil de vreo 3 ani si acum am si eu mobil , ma scap de FRANCE TELECOM adica orange , m-au furat aia de m-au spart

aladin 12-11-2012 - 15:19

lasa ca te fura astia acum:))))

Comentariile sunt inchise.