Acasa Diverse Primele informatii oficiale despre Samsung Galaxy S III

Primele informatii oficiale despre Samsung Galaxy S III

by Dragos Schiopu

Momentul a venit, Samsung Galaxy S III a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment foarte bine organizat la Londra. In decursul timpului s-au vehiculat foarte multe zvonuri privind aspectul device-ului sau privind specificatiile hardware ale acestuia, dar uite ca acum a venit momentul in care ne sunt puse la cunostinta toate detaliile.
Samsung Galaxy S3 are un ecran Super AMOLED de 4.8 inch si o rezolutie de 1280×720 pixeli, procesor Quad Core de 1.4 GHz, 1 GB de RAM, camera foto de 8 Megapixeli cu „zero shutter lag” si vine direct cu a patra generatie de sistem de operare Android, lista completa privind specificatiile acestuia sunt:

– Ecran Super AMOLEDde 4.8 inch, rezolutie de 1280 x 720 pixeli;
– Chipset Exynos 4 Quad: CPU quad core la 1.4 GHz , GPU Mali-400MP;
– 1 GB RAM;
– Memorie de stocare interna 32GB, in curand va fi si de 64GB;
– Camera foto de 8 Megapixeli, video Full HD;
– Camera Foto secundara de 1.9 Megapixeli;
– HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth;
– GPS, A-GPS;
– 36.6 x 70.6 x 8,6 mm grosime, 133 de grame greutate;
– Baterie de 2100 mAh;
– OS Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Pe langa resursele sale, Samsung Galaxy S3 mai aduce noutati precum recunoasterea vocala S-Voice (precum Siri de la Apple) si functia Smart Stay, adica camera frontala, ce are 1.9 megapixeli, este activa si urmareste prezenta ta in fata smartphone-ului, astfel se evita intrarea in stand-by cand citesti un text mai lung si intra automat in stand-by cand pleci de langa terminal.
Functia Direct Call este o alta noutate, aceasta apeleaza persoana pe care doresti in timp ce duci telefonul la ureche, de exemplu daca conversezi prin SMS_uri cu o persoana si te decizi intr-un final sa o apelezi este suficient sa indrepti telefonul spre ureche si acesta apeleaza persoana cu care te conversezi prin mesaje text.
Functia Pop Up Play este o functie ce permite sa rulezi un film intr-o parte a display-ului, special pentru a putea folosi restul pentru a verifica email-ul sau pentru a cauta ceva pe internet sau pur si simplu pentru a scrie un SMS.

Noul smartphone Samsung Galaxy S3 va fi disponibil pe piata din 29 mai 2012 in 145 de tari la 296 operatori, preturuile inca nu sunt disponibile dar cu siguranta vor aparea in scurt timp.

In momentul de fata o compatatie cu Samsung Galaxy S III se poate face prin Huawei Ascend D Quad XL si HTC One X, cu siguranta un test cu cele doua smartphone-uri vor decine care este numarul 1 in sfera sistemului de operare Android.

s-ar putea sa-ti placa