Acasa Diverse Informatii si imagini in premiera cu presupusul Samsung Galaxy S3

Informatii si imagini in premiera cu presupusul Samsung Galaxy S3

by Dragos Schiopu

Desi s-a anuntat lansarea oficiala pe 3 mai 2012 la Londra, marile situri de specialitate tehnologica & IT vin cu noi zvonuri privind noul Samsung Galaxy S3.

Samsung GT-i9300 s-a presupus inca de la inceput ca va fi a treia generatie de Galaxy S sau daca nu va fi cel putin un succesor dar cu resurse mult peste Galaxy S2. Acesta a fost surprins in imagini si filmulete din partea cunoscutului site vietnamez Tinhte.vn.

Aceste iamgini vin sa confirme treoria ca Samsung a oferit spre testare diferitilor operatori de telefonie mobila versiuni deghizate ale modelului Galaxy S 3, ascuns intr-o carcasa care sa tina la departare designul noului smartphone si pentru a impiedica contrafacerea produsului final inainte de lansarea oficiala ce are loc pe 3 mai 2012 la Londra.

Din ce se vede in imaginile postate de catre situl vietnamez este ca smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, cosmetizat cu o versiune a interfetei TouchWiz ce include butoane virtuale.

Din detaliile observate in imagini se poate vedea ca avem un ecran de tip AMOLED cu rezolutie HD cu rezolutia de 720×1280, din care utilizabili sunt doar 729×1184 pentru ca restul este raportat in partea de jos pentru butoanele cu touch.

Intrand pe telefon in seciunea Android System Info aflam ca Samsung GT-i9300 ascunde un chipset quad-core de 1.4 GHz. Camera foto de pe modelul trimis spre testare are 8 Magapixeli, dar nu inseamna ca se si va regasi pe versiunea finala ce va fi scoasa pe piata pe 3 mai.

Samsung a luat masuri stricte privind aceasta a tregia generatie de Galaxy S, incat s-au asigurat ca nimeni nu va afla cum arata sau ce performante va avea, in schimb, furnizorul acestor informatii, adica situl tinhte.vn, are o reputatie foarte buna, oferind si in trecut informatii importante privind alte produse de inainte de evenimentul de lansare.

Samsung a lansat un site privind noul Galaxy S 3 si conform cronometrului de pe pagina principala, evenimentul de lansare ramane in continuare fixat pe 3 mai la Londra.

www.tgeltaayehxnx.com , adica „The Next Galaxy” promite sa ofere informatii legale si adevarate despre smartphone din perioade in perioade pana la lansare, ultima oara cand am verificat noi, mai erau un pic peste 4 ore si jumatate pana la urmatoarea stire anuntata. O alta chestie interesanta este faptul ca situl Amazon.com a creat o pagina speciala pentru smartphone-ului Samsung Galaxy S3. Daca este sa ne luam dupa informatiile furnizate de Amazon.com, terminalul sud-coreean are un display de 4.7 inch Super AMOLED cu o acmera foto de 12 Megapixeli, capacitate de stocare interna de 16 GB si va rula pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

In curand mai multe informatii despre Samsung Galaxy S III..

s-ar putea sa-ti placa