Acasa Diverse De ce tableta Surface?

De ce tableta Surface?

by Dragos Schiopu

Zilele acestea, gigantul Microsoft a anuntat ca va intra pe segmentul de piata al tabletelor grafice, odata cu lansarea versiunii a 8-a a celebrului sistem de operare Windows.

Microsoft Surface, caci aceasta este numele tabletei, a fost prezentat in cadru festiv, urmand a fi lansata oficial probabil in toamna.

Iata cateva motive care v-ar putea convinge sa cumparati aceasta tableta care se anunta a fi revolutionara, in detrimentul unui iPad.

* In primul rand, Microsoft sunt constienti ca pentru a penetra piata, vor trebui sa iasa cu un pret competitiv: astfel, cel putin o perioada, chit ca vor merge in pierdere, probabil Microsoft va veni cu un pret de dumping.
* In al doilea rand, Surface va fi disponibil in doua versiuni, una low cost ce va rula pe Win RT si una premium, care va rula pe WIN 8. Asfel, Microsoft va acapara ceva si din piata Low Cost .
* Display-ul generos, va putea satisface chiar si pe cei mai carcotasi dintre contestatari.
* Probabil, desi nu a fost confirmt oficial, varianta premium va rula cu procesoare Intel Core, ceea ce va permite rularea celor mai pretentioase aplicatii, precum PhotoShop, lucru ce nu a putut fi posibil pana acum pe tabletele din actuala generatie.

Va sta Apple cu mana in san? Probabil ca nu. Asteptam reactia lor.

 

s-ar putea sa-ti placa