Acasa Diverse Cel mai frumos oras din Romania?

Cel mai frumos oras din Romania?

by Dragos Schiopu

Se afla situat in centrul tarii la granita Ardealului cu Tara Romaneasca, chiar la poalele muntelui Tampa si a fost desemnat „cel mai frumos oras din Romania” acum ceva timp de catre cititorii unui mare ziar din Romania. Este aproape imposibil sa nu fi fost macar in trecere pe aici.

Brasovul, caci despre el este vorba, este cu adevarat un oras frumos care merita vizitat din cand in cand. Mereu descoperi ceva de facut aici chiar daca nu esti la prima vizita. Orice vizita in Brasov trebuie sa inceapa, evident, cu cautarea unui loc de cazare. Va recomand sa va cautati din timp pentru ca: 1. rezervarea facuta dinainte te poate costa mai putin decat daca vei cauta la fata locului si 2. exista sansa ca in perioadele foarte aglomerate sa nu gasesti un loc de cazare asa cum iti doresti!

Recomandarea mea este sa cauti pe internet „cazare Brasov” si apoi sa iti alegi un hotel, o pensiune sau un apartament in regim hotelier care sa se potriveasca cel mai mult dorintelor tale. Din fericire posibilitatile de cazare in Brasov sunt multe si pentru toate buzunarele. Totusi nu cred ca vei reusi sa gasesti ceva decent sub 100 de lei camera pe noapte.

Daca ajungi in Brasov, trebuie sa-ti incepi vizita din Piata Sfatului. Este un loc superb, mai ales vara, plin de terase dragute si de porumbei. Multe din evenimentele culturale sau de divertisment din Brasov au loc aici, asa ca ai sansa sa nimeresti in mijlocul unui concert, al unei expozitii in aer liber sau al unui targ al mesterilor populari. Tot aici sunt principalele atractii turistice ale orasului: Casa Sfatului, Biserica Neagra, turnurile de aparare (Turnul Alb, Turnul Negru), portile de intrare in vechea cetate si zidurile cetatii.

Vremea de afara a inceput sa semene a primavara asa ca va recomanda sa va cautati cazare in Brasov cat mai rapid si sa va urcati in tren sau in masina cu destinatia Brasov.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

valentin 17-06-2012 - 18:31

cel mai frumos e de departe Bucurestiul…cine sustine contrariul e clar plecat de acasa…

cip 06-07-2012 - 18:15

In acest caz chiar tu esti cel plecat de acasa!!!!. Si daca tot mai pleci din cand in cand hai si pana la Brasov.Iti vei seama singur ca a meritat sa pleci din acea imitatie de capitala.

Comentariile sunt inchise.