Acasa Diverse Ascensiunea tehnologica

Ascensiunea tehnologica

by Dragos Schiopu

Pe zi ce trece, tehnologia evolueaza considerabil si consistent. Trecerea de la dischete la HDD-uri externe a fost aproape insesizabila, trecerea de la monitor CRT la LCD si exemplele pot continua. Produsele ce sunt in voga mai nou se numesc tablete, si se bucura de un mare succes in toata lumea, dar si in Romania, fiind numerosi clienti si pasionati de gadgeturi avansate precum tabletele.

Tabletele sunt o alternativa buna pentru calculatoare, fiind un fel PC-uri doar ca intr-un format mult mai mic, cu un design ce confera un aspect tehnologic avansat, pe buna dreptate, asta si fiind. Companiile ce detin suprematia pietei de tablete in Romania sunt Apple si Asus, ele situandu-se cel mai bine din punct de vedere al vanzarilor.

De asemenea, mai nou se prefera inlocuirea vechilor calculatoare si sisteme desktop cu laptopuri, fiind mai preferate de catre utilizatori, marele avantaj este ca sunt portabile, usor de transportat si mai eficiente, desi au si dezavantajul de a fi predispuse la suprasolicitare, iar odata cu asta creste temperatura ceea ce poate duce la shutdown in cazul in care rulati prea multe aplicatii si nu aveti un cooler extern pentru laptop.

Lumea a fost dintotdeauna fascinata de gadgeturi si avida de tehnologie avansata pe cat posibil, drept dovada fiind si inlocuirea vechilor electronice cu cele mai noi modele, trecerea de la calculator la laptop, si chiar de la laptop la tableta, de la Walkman la mp3 sau iPod, de la telefon normal la smartphone si tot asa. Aceasta nevoie constanta de avans tehnologic este foarte benefica si asigura continuitatea si progresul, intotdeauna fiind nevoie de „ceva mai bun” si intotdeauna gasindu-se cineva care sa poata crea acel „ceva mai bun”.

Numarul de cereri creste constant, ofertele raspund numarului de cereri, si asa se asigura vanzarile si iesirea din criza este iminenta.

s-ar putea sa-ti placa