Acasa Diverse ANCOM anunta reducerea tarifelor in telecomunicatiile mobile si fixe

ANCOM anunta reducerea tarifelor in telecomunicatiile mobile si fixe

by Dragos Schiopu

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat astazi ca intentioneaza ca in perioada imediat urmatoare va reduce tarifele de interconectare pentru retelele de telefonie mobile si fixa cu aproximativ 30%.
Toate deciziile vor fi discutate si puse in aplicare in perioada dintre 1 martie si 1 septembrie 2012, asta inseamna ca din cel tarziu toamna acestui an vom vorbi mai ieftin cu alte retele. Din surse sigure se stie ca aceasta reglementare se vroia luata de la 1 ianuarie 2012, dar decizia s-a amanat. Aceasi schimbare a avut loc si pe 1 ianuarie 2009, cand toate retelele de telefonie mobil si fixa, ajungandu-se chiar la un comun acord.

Cosmote, Orange, RCS & RDS, Romtelecom, Telemobil si Vodafone vor practica un tarif mai mic in afara retelei, ceea ce face ca buzunarul clientilor romani sa fie mai plin atunci cand vine vorba de factura serviciilor practicate.

Sa speram ca odata cu reducerea tarifelor compania Orange nu va inceta sa investeasca si in dezvoltarea calitatii retelei sale, in ultima vreme in localitatile unde Orange este majoritar ca numar de clienti, calitatea semnalului si a retelei au scazut considerabil.

s-ar putea sa-ti placa