Acasa Diverse Samsung Galaxy SIII aproape gata de lansare

Samsung Galaxy SIII aproape gata de lansare

by Dragos Schiopu

Samsung Gagaxy S3 este un subiect extrem de important, poate mai important decat iPhone 5 si din acest motiv fiecare zvon care pare cat de cat credibil sau vine din partea unor oameni capabili de adetine astfel de informatii, trebuie sa le dam si noi mai departe si sa tinem cont de ele.

De aceasta data, acest zvon vine de la Eldar Murtzin, rusul ce detine cel mai cunoscut site de telefonie mobila de pe internet, mobile-reviews.com, acesta anunta pe twitter ca Samsung Galaxy S3 este un proiect finalizat si in acelasi timp a si intrat in productie.

Mai mult de atat, dealerii si operatorii de telefonie mobila au facut precomenzi, cerand un numar enorm de astfel de terminale pentru a preintampina eventualele probleme legate de cereri. Aceste precomenzi ar inregistra cateva cifre record pentru producatorul asiatic Samsung.

Eldar Murtazin sustine ca smartphone-ul Samsung Galaxy S3 va avea o carcasa ceramica, asa precum s-a mai zvonit si pana acum.

Unul din terminalele care au la baza carcasei sale ceramica este HTC One S, mai pe intelesul tuturor, carcasa metalica primeste un strat ceramic in partea exterioara, lucru care-i ofera o textura mata, protectie in fata zgaraieturilor si depunerii prafuluiu, facand terminalul sa arate mult mai bine.

Multi ar spune ca luna aprilie a acestui an este luna cea mare, adica momentul in care Samsung va lansa noul Galaxy 3. Ramane sa vedem cate din aceste zvonuri se vor adeveri si in primul rand ramane de vazut ce surprize ne pregateste producatorul pentru acest smartphone atat de popular in intreaga lume, numit si iPhone Killer.

Dintre specificatiile lui Samsung Galaxy S III amintim ecranul Super AMOLED de 4.8 inch cu rezolutie Full HD, chipset cu procesor Quad Core de 1.5 GHz, iar sistemul de operare pe care va rula va fi Android. 4.0 Ice Cream Sandwich, acest smartphone este unul din cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2012.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.