Acasa Diverse HTC anunta sustinerea platformei Windows Phone 8

HTC anunta sustinerea platformei Windows Phone 8

by Dragos Schiopu

Anunțarea noii platforme consolidează un parteneriat de peste 10 ani
HTC, unul dintre principalii producători de smartphone-uri la nivel global, subliniază din nou susținerea pentru produsele Microsoft, acum si pentru noua platformă Windows Phone 8. HTC va aduce noile modele Windows Phone 8 pe piață la sfârșitul acestui an, consolidând astfel parteneriatul pe care cele 2 companii îl derulează încă din anul 2000 și care a adus vânzări de peste 40 de milioane de telefoane.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation – “HTC susține platforma Windows Phone mai mult decât oricând și suntem încântați să le oferim utilizatorilor, în a doua parte a anului, noile smartphone-uri care rulează Windows Phone 8. Odată cu apariția Windows Phone în 2010, Microsoft a declanșat un ecosistem mobil puternic, care oferă utilizatorilor o experiență unică dar este în același timp ușor de utilizat.”

Terry Myreson, Vice Președintele departamentului Windows Phone in cadrul Microsoft Corporation – “Asistăm la un progres extraordinar al Windows Phone începând de la lansarea acestuia în 2010, cu 100.000 de aplicații disponibile în Marketplace. “HTC este unul dintre cei mai apropiați parteneri ai noștri și urmărim un scop comun prin promovarea soluțiilor inovatoare centrate pe utilizatori, fapt care facilitează colaborarea dintre noi. Suntem nerăbdători să asistăm la momentul în care HTC va adăuga Windows Phone 8 în portofoliul de produse.”

Despre HTC
Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziţionând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.