Acasa Diverse Tipuri particulare de pariuri online

Tipuri particulare de pariuri online

by Dragos Schiopu

Pariurile online sunt intr-o continua dezvoltare, tot mai multi pariori orientandu-se spre gamblingul online.
Un mare avantaj al pariurilor sportive pe internet este acela ca avem la dispozitie un numar de evenimente mult mai mare decat ceea ce ne pot oferi agentiile offline, iar fiecare eveniment poate cuprinde pana la 150-200 de optiuni, in functie de importanta evenimentului, a sportului pe care pariem si nu in ultimul rand al casei unde hotaram sa jucam.

Intrucat acest pasaj se adreseaza incepatorilor, am sa prezint o serie de tipuri de pariuri particulare, aparte, pe
care le intalnim la casele de pariuri online, pariuri sportive cu care cei neexperimentati nu sunt foarte obisnuiti.

Handicap asiatic ajustabil: se intalneste in general in sporturile de echipa precum fotbalul, baschetul sau handbalul. Consta in ajustarea liniei de handicap la valori superioare sau inferioare, sau cu alte cuvinte diferenta cu care o echipa o poate invinge pe cealalta. Luam ca exemplu meciul Steaua – Petrolul, acolo unde linia de handicap este fixata la -1.5, adica Steaua bate de la 2 goluri in sus sau nu bate. Putem ajusta aceasta linie la -2.5, 3 sau chiar 3.5, cota crescand proportional cu dificultatea pronosticului. Cu cat victoria Stelei este mai clara, cu atat cota creste, insa sansele scad (o victorie cu 3-0 sau 4-1 este mai putin probabila decat una cu 1-0 sau 2-0). Handicapul ajustabil este o particularitate a pariurilor sportive online, el fiind inexistent la casele terestre.

Total goluri ajustabil: asemanator handicapului ajustabil, acest tip de pariu se intalneste in general in sporturile de echipa. El consta practic in acelasi lucru, ajustarea “in sus” sau “in jos” a linie initiale de handicap fixata de bookmakeri. Consideram meciul de handbal Kiel – Hamburg, unde linia de under-over a fost fixata la 56,5. Putem ajusta aceasta linie la 58,5, alegand over-ul si evident vom beneficia de o cota mai mare. De-altfel, linia poate fi fixata si la 53,5 spre exemplu, alegand over-ul, pentru o cota evident mai mica, sau alegand under-ul pentru o cota sensibil mai mare (probabilitatea ca in meci sa se inscrie sub 53,5 goluri este mai mica decat cea sa se inscrie sub 56,5, adica linia initiala fixata de bookmakeri unde cotele sunt break-even).

Pariurile pe intervalul de marcare, modalitati de inscriere: Se va inscrie in primele 10 minute? Dar in prima jumatate de ora? Primul gol va fi marcat cu capul? Acestea sunt doar cateva exemplu de tipuri de pariuri sportive online, gasite exclusiv in oferta marilor case de pariuri. Aceste tipuri de pariuri se pot dovedi extreme de profitabile mai ales atunci cand meciul este urmarit live si pariorul poate face oanaliza chiar in timpul jocului.

Sa castige ambele reprize: Este un alt gen de pariu care se intalneste aproape exclusiv pe internet. In general se mizeaza pe acest tip de pariu intr-un meci dezechilibrat, in care o echipa este favorita sa inscrie mai mult decat adversara in ambele reprize. Cotele pentru acest gen de pariu sunt mai mult decat decente in comparatie cu cele oferite pentru solisti, dar e drept, dificultatea pariului creste.

s-ar putea sa-ti placa